Tenxhere Kappa e Zeze 20 cm

18635

Tenxhere Kappa e Zeze 20 cm

Tenxhere e markes Kappa me diameter 20 cm

Ngjyre gri me kapak te tejdukshem xhami dhe doreza te zeza 

Tenxherja ka kapacitet prej 3 litrash dhe eshte e larte 10 cm

Material celiku dhe inoksi qe nuk ndryshket dhe ehste e lehte ne perdorim

Perdoret ne vatra gazi, qeramike, elektrike si dhe ne ato me induksion.

Mund te lahet lehtesisht ne pjatalarese

Marka Kappa
Diameter 20 cm
Kapaciteti (ne Litra) 3 L
Materiali Celik/Inoks
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Kappa e Zeze 20 cm

Tenxhere e markes Kappa me diameter 20 cm

Ngjyre gri me kapak te tejdukshem xhami dhe doreza te zeza 

Tenxherja ka kapacitet prej 3 litrash dhe eshte e larte 10 cm

Material celiku dhe inoksi qe nuk ndryshket dhe ehste e lehte ne perdorim

Perdoret ne vatra gazi, qeramike, elektrike si dhe ne ato me induksion.

Mund te lahet lehtesisht ne pjatalarese

Fleta e të dhënave

Marka Kappa
Diameter 20 cm
Kapaciteti (ne Litra) 3 L
Materiali Celik/Inoks

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë