Tenxhere me kapak Ravelli Glamour

19504

Tenxhere me kapak Ravelli Glamour

Nje tenxhere qe ju vjen ne ndihme te gjitha amvisave.

E markes Ravelli, me kapak qelqi.

E krijuar me alumin te forte.

Pjesa e brendshme eshte e veshur me nje shtrese e cila nuk lejon ngjitjen e ushqimeve.

Lahet lehtesisht edhe ne makine larese.

Mund te perdoret ne soba elektrike, soba me gaz.

Marka Ravelli
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere me kapak Ravelli Glamour

Nje tenxhere qe ju vjen ne ndihme te gjitha amvisave.

E markes Ravelli, me kapak qelqi.

E krijuar me alumin te forte.

Pjesa e brendshme eshte e veshur me nje shtrese e cila nuk lejon ngjitjen e ushqimeve.

Lahet lehtesisht edhe ne makine larese.

Mund te perdoret ne soba elektrike, soba me gaz.

Fleta e të dhënave

Marka Ravelli
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë