Termus portativ te cilin mund ta mbani edhe ne makine.

Giostyle Shiver me kapacitet 30.9 litra.

Perfekt per udhetime te gjata me makine apo ditet e veres ne plazh.

Shiver 30 ka kapacitet te mjaftueshem per te mbajtur deri ne 46 kanace ose 6 shishe 2L.

Izolim perfekt dhe material shume rezistent.

Ka vend per dy pllaka akulli per te mbajtur nje temperature te ftohte duke ruajtur freskine e pijeve dhe ushqimeve brenda (deri ne 25 ore).

Cilesi e garantuar nga marka Italiane Giostyle.

Marka Giostyle
Pesha 3.7 kg
Permasat e prerjes 29.7x39.5x48 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Termus portativ te cilin mund ta mbani edhe ne makine.

Giostyle Shiver me kapacitet 30.9 litra.

Perfekt per udhetime te gjata me makine apo ditet e veres ne plazh.

Shiver 30 ka kapacitet te mjaftueshem per te mbajtur deri ne 46 kanace ose 6 shishe 2L.

Izolim perfekt dhe material shume rezistent.

Ka vend per dy pllaka akulli per te mbajtur nje temperature te ftohte duke ruajtur freskine e pijeve dhe ushqimeve brenda (deri ne 25 ore).

Cilesi e garantuar nga marka Italiane Giostyle.

Fleta e të dhënave

Marka Giostyle
Pesha 3.7 kg
Permasat e prerjes 29.7x39.5x48 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë