Thekese buke e markes DSP modeli KC2038A me ngjyre te zeze.

Me 2 xhepa per thekjen e bukes ne menyre te njetrajtshme ne te dy anet.

Trupi i thekeses eshte plastik ndersa i gjithe paneli i brendshem eshte çelik Stainless Steel.

Me 7 nivele temperature. Pjesa e brendshme hiqet qe te pastrohet lehtesisht.

Me fuqi 750-850W me permasa 16x23.5x14 cm.

Mbyllje automatike dhe dalje e fetes se bukes automatikisht.

Per mengjese te shpejta dhe shume te shijshme.

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 750-850 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Thekese buke e markes DSP modeli KC2038A me ngjyre te zeze.

Me 2 xhepa per thekjen e bukes ne menyre te njetrajtshme ne te dy anet.

Trupi i thekeses eshte plastik ndersa i gjithe paneli i brendshem eshte çelik Stainless Steel.

Me 7 nivele temperature. Pjesa e brendshme hiqet qe te pastrohet lehtesisht.

Me fuqi 750-850W me permasa 16x23.5x14 cm.

Mbyllje automatike dhe dalje e fetes se bukes automatikisht.

Per mengjese te shpejta dhe shume te shijshme.

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 750-850 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë