Cmim i reduktuar! Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21

Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21

18111

1 611 Lekë

-10%

1 790 Lekë

Add to wishlist

Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21

Pinca rrjeti 2 ne 1 te markes Somafix, se bashku me fishen dhe disa koka kabllosh

Kjo pince terminale përdoret për vendosjen dhe formimin e kokave te kabllove për rrjetet shpërndarese telefoni dhe internet, për te siguruar përcjellshmeri të lartë dhe qëndrueshmëri mekanike ne lidhje.

Marka Somafix
Garancia 6 muaj
Permasa 48x44.5x32.5cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21

Pinca rrjeti 2 ne 1 te markes Somafix, se bashku me fishen dhe disa koka kabllosh

Kjo pince terminale përdoret për vendosjen dhe formimin e kokave te kabllove për rrjetet shpërndarese telefoni dhe internet, për te siguruar përcjellshmeri të lartë dhe qëndrueshmëri mekanike ne lidhje.

Fleta e të dhënave

Marka Somafix
Garancia 6 muaj
Permasa 48x44.5x32.5cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: