Gershere Per Kopshtari Me Bateri Iskra M0E-6ET-7.2-ET1002.7.2V LITIUM

18872

Gershere Per Kopshtari Me Bateri Iskra M0E-6ET-7.2-ET1002.7.2V LITIUM

Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere.

Gershere me bateri per kopshtari, Iskra.

Shpejtesia 1.2 sec per prerje.

Voltazhi 7.2V dhe me fuqi 1200W (max)

Gjeresia e prerjes ø 16 mm (max)

Marka Iskra
Kapaciteti i Baterise 1.3Ah
Fuqia ne Watt 7.2V
Shpejtesia Maksimale 1.2 sec/per prerje
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Gershere Per Kopshtari Me Bateri Iskra M0E-6ET-7.2-ET1002.7.2V LITIUM

Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere.

Gershere me bateri per kopshtari, Iskra.

Shpejtesia 1.2 sec per prerje.

Voltazhi 7.2V dhe me fuqi 1200W (max)

Gjeresia e prerjes ø 16 mm (max)

Fleta e të dhënave

Marka Iskra
Kapaciteti i Baterise 1.3Ah
Fuqia ne Watt 7.2V
Shpejtesia Maksimale 1.2 sec/per prerje
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: