Prerese Bari Iskra N0E-5ET-230-ET2803..18V LITHIUM

18867

Prerese Bari Iskra N0E-5ET-230-ET2803..18V LITHIUM

Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere.

Prerese bari, Iskra.

Shpejtesia rrotulluese 8000/ min-1.

Voltazhi 18V dhe me bateri Li-ion 1.3Ah.

Diametri prerjes eshte 23mm.

Diametri i telit 1.6 mm.

Kapaciteti i Baterise 1.3Ah
Fuqia ne Watt 18V
Diameter 230mm ; 1.6mm
Shpejtesia Maksimale 8000 / min-1
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Prerese Bari Iskra N0E-5ET-230-ET2803..18V LITHIUM

Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere.

Prerese bari, Iskra.

Shpejtesia rrotulluese 8000/ min-1.

Voltazhi 18V dhe me bateri Li-ion 1.3Ah.

Diametri prerjes eshte 23mm.

Diametri i telit 1.6 mm.

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 1.3Ah
Fuqia ne Watt 18V
Diameter 230mm ; 1.6mm
Shpejtesia Maksimale 8000 / min-1
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: