MaxPuls Vidiator MP-CDCL04

27209

MaxPuls

 Vidator i markës MaxPuls modeli MP-CDCL04 3.6V me bateri Li-lon i cili të lejon ta perdoresh në cfarë do lloj kendi.

Vidatori kryen 180 rrotullime për minutë dhe punon me bateri Li-lon 1300mAh

Paketimi permban madrino pa çelës 6,35mm dhe 10 aksesore te ndryshme per vidatorin

Marka Maxpuls
Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

 Vidator i markës MaxPuls modeli MP-CDCL04 3.6V me bateri Li-lon i cili të lejon ta perdoresh në cfarë do lloj kendi.

Vidatori kryen 180 rrotullime për minutë dhe punon me bateri Li-lon 1300mAh

Paketimi permban madrino pa çelës 6,35mm dhe 10 aksesore te ndryshme per vidatorin

Fleta e të dhënave

Marka Maxpuls
Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë