Pjate Embelsire Cassandra 6 Cope

30965

Pjate Embelsire Cassandra 6 Cope

Ideale per servirjen e embelsirave

Dizajn klasik dhe material cilesore

Më shumë informacion

Pjate Embelsire Cassandra 6 Cope

Ideale per servirjen e embelsirave

Dizajn klasik dhe material cilesore

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.