Shezlong Blu Me Skelet Metalik Gri

20041

Shezlong me gjyre blu dhe skelet metalik gri

Mjaft praktik dhe i rehatshem per ditet e veres prane plazhit apo kudo

Mbyllet lehte dhe meret kudo me vete

Ka nje pjese si jastek per rehatine e kokes tuaj 

Qendron si karrige apo dhe per tu shtrire

Shijoni ditet e nxehta te veres me rehati maksimale

Materiali Metalike
Permasat (cm) E hapur: 71x37x50 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shezlong me gjyre blu dhe skelet metalik gri

Mjaft praktik dhe i rehatshem per ditet e veres prane plazhit apo kudo

Mbyllet lehte dhe meret kudo me vete

Ka nje pjese si jastek per rehatine e kokes tuaj 

Qendron si karrige apo dhe per tu shtrire

Shijoni ditet e nxehta te veres me rehati maksimale

Fleta e të dhënave

Materiali Metalike
Permasat (cm) E hapur: 71x37x50 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.