PROTEIN WHEY

15613

Proteine me përbërje shumë të lartë  cilësie. Whey Protein Optimum Nutrition është një formulë e bazuar në dy burime të proteinave:  hirrë dhe të izoluar. Proteina Whey është një proteinë e plotë e cila ​​jep trupit amino acidet esenciale në mënyrë efektive për të luftuar kundër katabolizmin, përmirëson ndjeshëm shërimin e muskujve dhe trajnim për performancën.Ato nuk mund të sintetizohen nga trupi, kështu që është e domosdoshme për ti sjellë ato nëpërmjet ushqimit dhe sidomos me hirrë.

Perdorimet e Protein Whey:Perzieni 1 lug (32g) me 200ml uje te ftohte

dhe pijeni menjeher pas stervitjes.

Lloji i suplementit Pas Stervitjes
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Proteine me përbërje shumë të lartë  cilësie. Whey Protein Optimum Nutrition është një formulë e bazuar në dy burime të proteinave:  hirrë dhe të izoluar. Proteina Whey është një proteinë e plotë e cila ​​jep trupit amino acidet esenciale në mënyrë efektive për të luftuar kundër katabolizmin, përmirëson ndjeshëm shërimin e muskujve dhe trajnim për performancën.Ato nuk mund të sintetizohen nga trupi, kështu që është e domosdoshme për ti sjellë ato nëpërmjet ushqimit dhe sidomos me hirrë.

Perdorimet e Protein Whey:Perzieni 1 lug (32g) me 200ml uje te ftohte

dhe pijeni menjeher pas stervitjes.

Fleta e të dhënave

Lloji i suplementit Pas Stervitjes

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: