Rroba Banjo Ngjyre e Zeze

15318

1 990 Lekë

Add to wishlist

Rroba banjo trupi

Ngjyra: E zeze

Materiali: Pambuk

Prerja ne forme V

Masa: L

Më shumë informacion

Rroba banjo trupi

Ngjyra: E zeze

Materiali: Pambuk

Prerja ne forme V

Masa: L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.