Set Pjatash Embelsire + Pjatanca e Madhe Versace

31003

Set Pjatash Embelsire + Pjatanca e Madhe Versace

Nje set unik qe perfshin 6 pjata embelsire, si dhe nje pjatance te madhe per servirje ne tryeze

Dizajni me ngjyre te bardhe nderthurur me motive ne po te njejten ngjyre 

Paketim i krijuar me detaje

Ideale per dhurate

Më shumë informacion

Set Pjatash Embelsire + Pjatanca e Madhe Versace

Nje set unik qe perfshin 6 pjata embelsire, si dhe nje pjatance te madhe per servirje ne tryeze

Dizajni me ngjyre te bardhe nderthurur me motive ne po te njejten ngjyre 

Paketim i krijuar me detaje

Ideale per dhurate

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.