Set Tasash Porcelani me Pika 6 Cope

31005

Set Tasash Porcelani me Pika 6 Cope

Ne paketim perfshihen tasat dhe pjatat

Dizajn me pika dhe ngjyra te ndryshme

Ideale per perdorim vetjak dhe dhurate

Më shumë informacion

Set Tasash Porcelani me Pika 6 Cope

Ne paketim perfshihen tasat dhe pjatat

Dizajn me pika dhe ngjyra te ndryshme

Ideale per perdorim vetjak dhe dhurate

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.