Kuti me Cokollata Rafaello

31821

Kuti me cokollata Rafaello

Nje shije e parezistueshme e qumeshtit me arren e kokosit 

Ne brendesi nderthuren me se miri ne shije me bajamen 

Pesha eshte 230g 

Më shumë informacion

Kuti me cokollata Rafaello

Nje shije e parezistueshme e qumeshtit me arren e kokosit 

Ne brendesi nderthuren me se miri ne shije me bajamen 

Pesha eshte 230g 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë