Leter Paketimi Me Zemra

31644

Shirit paketimi ne ngjyre te kuqe

Ju ndihmon qe te realizoni nje paketim sipas deshires tuaj 

Gjatësia x Gjerësia: 30x21 cm

Më shumë informacion

Shirit paketimi ne ngjyre te kuqe

Ju ndihmon qe te realizoni nje paketim sipas deshires tuaj 

Gjatësia x Gjerësia: 30x21 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë