Puder pluhur e markes Gosh 

Jep nje mbulim te mesem me nje perfundim mat jo te shkelqyeshem 

Cilesi e larte pa paraben dhe me efekt mbrojtes nga rrezet UV 

Perhapet me furce ne menyre uniforme 

E pershtatshme per te gjitha llojet e fytyrave

Permasart jane 5,9 x 5,9 x 3 cm , sasia 49,9 g

Më shumë informacion

Puder pluhur e markes Gosh 

Jep nje mbulim te mesem me nje perfundim mat jo te shkelqyeshem 

Cilesi e larte pa paraben dhe me efekt mbrojtes nga rrezet UV 

Perhapet me furce ne menyre uniforme 

E pershtatshme per te gjitha llojet e fytyrave

Permasart jane 5,9 x 5,9 x 3 cm , sasia 49,9 g

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë