Parfum per femra me shije pjeshke dhe kajsie

Nje shije e lehte per te nxjerre ne pah akordet rinore femerore 

Arome e fresket e cila u krijua enkas per nje femer qe ka gjithcka 

Sasia 50 ml 

Më shumë informacion

Parfum per femra me shije pjeshke dhe kajsie

Nje shije e lehte per te nxjerre ne pah akordet rinore femerore 

Arome e fresket e cila u krijua enkas per nje femer qe ka gjithcka 

Sasia 50 ml 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë