Gosh Xhel Vetulle Fibre

31719

Gosh

Xhel per ngjyrim te vetulles marka Gosh 

Ben vetullen te duket me e dendur ,me e plote dhe i jep ngjren qe ju deshironi 

Konturim dhe ndarje te qimeve fale furces e cila ben aplikim te sakte 

Pa paraben dhe arome 

Më shumë informacion

Xhel per ngjyrim te vetulles marka Gosh 

Ben vetullen te duket me e dendur ,me e plote dhe i jep ngjren qe ju deshironi 

Konturim dhe ndarje te qimeve fale furces e cila ben aplikim te sakte 

Pa paraben dhe arome 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë