Recipeta Aris1883

31716

OMSA

999 Lekë

Recipeta te zeza modeli Aris1883

Komode ne veshje dhe vijne ne dy ngjyra te ndryshme 

Me pak mbushje ne brendesi per te ofruar formen e deshiruar 

Te veshura me dantelle si ne siperfaqen e kupave ashtu edhe ne pjesen e rripave 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Recipeta te zeza modeli Aris1883

Komode ne veshje dhe vijne ne dy ngjyra te ndryshme 

Me pak mbushje ne brendesi per te ofruar formen e deshiruar 

Te veshura me dantelle si ne siperfaqen e kupave ashtu edhe ne pjesen e rripave 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë