Hapse Vere ne forme Zemre

11561

Hapse shishe vere ne forme zemre

Dy aksesore per hapjen e shishes me fundin ne forme zemre

Nje aksesor sherben per te hapur veren dhe tjetri per te mbyllur tapen ne gjate perdorimit

Te dy aksesoret jane te perbere nga metal cilesor dhe jane te paketuara ne nje pako ideale per dhurata ne cift

Më shumë informacion

Hapse shishe vere ne forme zemre

Dy aksesore per hapjen e shishes me fundin ne forme zemre

Nje aksesor sherben per te hapur veren dhe tjetri per te mbyllur tapen ne gjate perdorimit

Te dy aksesoret jane te perbere nga metal cilesor dhe jane te paketuara ne nje pako ideale per dhurata ne cift

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë