KORNIZE E BARDHE I LOVE

11563

Kornize per foto me zemer te kuqe.

Material plastik rezistent me bordura te trasha.

Ngjyra e bardhe.

Permasa: 10 x 15 cm.

Më shumë informacion

Kornize per foto me zemer te kuqe.

Material plastik rezistent me bordura te trasha.

Ngjyra e bardhe.

Permasa: 10 x 15 cm.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë