Shirit Paketimi me Zemra 2 CP

31639

Shirita paketimi me zemra te vogla 

Ju ndihmon qe te realizoni nje paketim sipas deshires tuaj 

Ne paketim do te gjeni nga 3 shirita per secilin dizanj me permasa 15 cm 

Më shumë informacion

Shirita paketimi me zemra te vogla 

Ju ndihmon qe te realizoni nje paketim sipas deshires tuaj 

Ne paketim do te gjeni nga 3 shirita per secilin dizanj me permasa 15 cm 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë