Sistem Alarmi Steelmate Floding Key 838c new

15648

5 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Sistem alarmi i cilesise se larte i cili ju garanton siguri maksimale.

Te dhena rreth produktit:

-Pulti rezistent ndaj lageshtise

-Ndjeshmeri ndaj tronditjeve 

-Sistem anti-vjedhje dhe lokalizues

-Mbyllje automatike e xhamave

-Hapje e bagazhit.

-Buton i emergjences

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Sistem alarmi i cilesise se larte i cili ju garanton siguri maksimale.

Te dhena rreth produktit:

-Pulti rezistent ndaj lageshtise

-Ndjeshmeri ndaj tronditjeve 

-Sistem anti-vjedhje dhe lokalizues

-Mbyllje automatike e xhamave

-Hapje e bagazhit.

-Buton i emergjences

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Fleta e të dhënave

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: