Cader Kampingu Shumengjyreshe 200x150x110cm

19440

Cader Kampingu Shumengjyreshe 200x150x110cm

Cader kampingu per te gjithe adhuruesit e natyres dhe aventurieret.

Cadra eshte shumengjyreshe, me permasa 200x150x110cm.

Montohet dhe cmontohet lehteisht.

Pjesa ne te cilin futesh na cader hapet dhe mbyllet me zinxhir.

Permasat (cm) 200x150x110cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cader Kampingu Shumengjyreshe 200x150x110cm

Cader kampingu per te gjithe adhuruesit e natyres dhe aventurieret.

Cadra eshte shumengjyreshe, me permasa 200x150x110cm.

Montohet dhe cmontohet lehteisht.

Pjesa ne te cilin futesh na cader hapet dhe mbyllet me zinxhir.

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) 200x150x110cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: