Hot Shapers Kanatiere pa Bust

14493

1 990 Lekë

Hot Shapers kanatiere pa bust

Humbisni peshe dhe arrini format e deshiruara duke perdorur Hot Shapers.

Ju ndihmojne ne hollimin e belit, krijimin e muskujve te barkut dhe formave te bikinit.

Rrisin temperaturen e trupit, duke shkaktuar djeresitje e si rrjedhoje humbje ne peshe.

Ndikon ne permiresimin e aktivitetit fizik.

Materiali me te cilin jane punuar, ushtron compression te larte ne bark, bel, bikini dhe ne pjeset e tjera, duke shkaktuar me shume djeresitje gjate aktivitetit fizik.

Shteresat me te cilat jane punaura e ruajne djeresen ne pjesen e brendshme dhe qendrojne te thata ne pjesen e jashtme.

Rekomandohet qe perdorimi i setit Hot Shapers te shoqerohet me nje diete te shendeteshme.

Më shumë informacion

Hot Shapers kanatiere pa bust

Humbisni peshe dhe arrini format e deshiruara duke perdorur Hot Shapers.

Ju ndihmojne ne hollimin e belit, krijimin e muskujve te barkut dhe formave te bikinit.

Rrisin temperaturen e trupit, duke shkaktuar djeresitje e si rrjedhoje humbje ne peshe.

Ndikon ne permiresimin e aktivitetit fizik.

Materiali me te cilin jane punuar, ushtron compression te larte ne bark, bel, bikini dhe ne pjeset e tjera, duke shkaktuar me shume djeresitje gjate aktivitetit fizik.

Shteresat me te cilat jane punaura e ruajne djeresen ne pjesen e brendshme dhe qendrojne te thata ne pjesen e jashtme.

Rekomandohet qe perdorimi i setit Hot Shapers te shoqerohet me nje diete te shendeteshme.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë