Superior Mass Professional Choco 1000 G

12880

Superior Mass Profesional është nje kombinim unik i matriksit të proteinave me cilësi të lartë, karbohidrateve me varg të gjatë të indeksit glicemik të ndryshëm, vitaminave dhe mineraleve, të formuluara për të siguruar një platformë perfekte të elementeve ushqyes fizik-ndërtues, për të shtuar masën muskulare.

Ajo është e pasuruar me doza të rritura të Niacinamidit dhe me një kombinim specifik të vitaminave që mbështesin metabolizmin dhe lehtësojnë rritjen e masës muskulare dhe forcës.

Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry
SIZES: 1000 g, 4540 g, 
SERVING SIZE: 2 measuring spoons: 150 g
NUTRITION FACTS
Content Per 100g per serving (150 g) 
Energy 1747 kJ/413 kcal 2621 kJ/619 kcal 31%
Fat 3,3 g 5 g 7%
of which saturates 1,7 g 2,5 g 13%
Carbohydrate 73 g 97 g 37%
of which sugars 65 g 49 g 54%
Protein 33 g 42 g 84%
Salt 0,3 g 0,45 g 8%

Reference Intake is not estabilshed.

SUPPLEMENT FACTS
Content Per 100g per serving (150 g) 
CREATINE COMPLEX 1000 mg 1500 mg 
- Creatine monohydrate 500 mg 750 mg ƚ
- Creatine hydrochloride 300 mg 450 mg ƚ
- Tricreatine malate 200 mg 300 mg ƚ
of which Creatine: 724 mg 1086 mg ƚ
AMINO ACID COMPLEX 1333 mg 2000 mg ƚ
BCAA 2:1:1 Complex 667 mg 1000 mg 
- L-Leucine 333 mg 500 mg ƚ
- L-Valine 167 mg 250 mg ƚ
- L-Isoleucine 167 mg 250 mg ƚ
L-Glutamine 333 mg 500 mg ƚ
L-Arginine 200 mg 300 mg ƚ
Citrulline Malate 67 mg 100 mg ƚ
Taurine 67 mg 100 mg ƚ
HERBAL NRG COMPLEX
667 mg 1000 mg ƚ

Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) Powder (Standardized to 0,5% Eleuthorsides) 333 mg 500 mg 
Tribulus terrestris extract (100% fruit) (Standardized to 90% saponins) 233 mg 350 mg ƚ
Green tea extract (Camellia sinensis) (Standardized to 50% EGCG) 100 mg 150 mg ƚ
MCT vegetable fats (from coconut and palm oil) 1533 mg 2300 mg ƚ

VITAMIN COMPLEX 
Beta carotene 12 µg 18 µg ƚ
Vitamin C 19 mg 29 mg 36%
Vitamin E 1,2 mg 1,8 mg 15%
Vitamin B1 0,23 mg 0,35 mg 31%
Vitamin B2 0,29 mg 0,43 mg 30%
Niacin 4,13 mg 6,2 mg 38%

UDHËZIME:

Përzieni 4 lugë (scoop) (255gr) me një gotë prej 480 ml ujë të ftohtë, qumësht ose me pijen tuaj të preferuar. Konsumoni 1-2 porcione në ditë. E pëlqyeshme të përdoret pas stërvitjes dhe midis vakteve edhe në ditët kur nuk stërviteni.

Lloji i suplementit Vitamina
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Superior Mass Profesional është nje kombinim unik i matriksit të proteinave me cilësi të lartë, karbohidrateve me varg të gjatë të indeksit glicemik të ndryshëm, vitaminave dhe mineraleve, të formuluara për të siguruar një platformë perfekte të elementeve ushqyes fizik-ndërtues, për të shtuar masën muskulare.

Ajo është e pasuruar me doza të rritura të Niacinamidit dhe me një kombinim specifik të vitaminave që mbështesin metabolizmin dhe lehtësojnë rritjen e masës muskulare dhe forcës.

Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry
SIZES: 1000 g, 4540 g, 
SERVING SIZE: 2 measuring spoons: 150 g
NUTRITION FACTS
Content Per 100g per serving (150 g) 
Energy 1747 kJ/413 kcal 2621 kJ/619 kcal 31%
Fat 3,3 g 5 g 7%
of which saturates 1,7 g 2,5 g 13%
Carbohydrate 73 g 97 g 37%
of which sugars 65 g 49 g 54%
Protein 33 g 42 g 84%
Salt 0,3 g 0,45 g 8%

Reference Intake is not estabilshed.

SUPPLEMENT FACTS
Content Per 100g per serving (150 g) 
CREATINE COMPLEX 1000 mg 1500 mg 
- Creatine monohydrate 500 mg 750 mg ƚ
- Creatine hydrochloride 300 mg 450 mg ƚ
- Tricreatine malate 200 mg 300 mg ƚ
of which Creatine: 724 mg 1086 mg ƚ
AMINO ACID COMPLEX 1333 mg 2000 mg ƚ
BCAA 2:1:1 Complex 667 mg 1000 mg 
- L-Leucine 333 mg 500 mg ƚ
- L-Valine 167 mg 250 mg ƚ
- L-Isoleucine 167 mg 250 mg ƚ
L-Glutamine 333 mg 500 mg ƚ
L-Arginine 200 mg 300 mg ƚ
Citrulline Malate 67 mg 100 mg ƚ
Taurine 67 mg 100 mg ƚ
HERBAL NRG COMPLEX
667 mg 1000 mg ƚ

Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) Powder (Standardized to 0,5% Eleuthorsides) 333 mg 500 mg 
Tribulus terrestris extract (100% fruit) (Standardized to 90% saponins) 233 mg 350 mg ƚ
Green tea extract (Camellia sinensis) (Standardized to 50% EGCG) 100 mg 150 mg ƚ
MCT vegetable fats (from coconut and palm oil) 1533 mg 2300 mg ƚ

VITAMIN COMPLEX 
Beta carotene 12 µg 18 µg ƚ
Vitamin C 19 mg 29 mg 36%
Vitamin E 1,2 mg 1,8 mg 15%
Vitamin B1 0,23 mg 0,35 mg 31%
Vitamin B2 0,29 mg 0,43 mg 30%
Niacin 4,13 mg 6,2 mg 38%

UDHËZIME:

Përzieni 4 lugë (scoop) (255gr) me një gotë prej 480 ml ujë të ftohtë, qumësht ose me pijen tuaj të preferuar. Konsumoni 1-2 porcione në ditë. E pëlqyeshme të përdoret pas stërvitjes dhe midis vakteve edhe në ditët kur nuk stërviteni.

Fleta e të dhënave

Lloji i suplementit Vitamina

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: