Shkop per Selfie Daewoo Bluetooth 809

Shëno vlerësimin tënd

Shkop per Selfie Daewoo Bluetooth 809

Shkop per Selfie Daewoo Bluetooth 809

Cmim i reduktuar!

Add to wishlist

Shkop per Selfie Daewoo Bluetooth 809 Shiko te zmadhuar

NP0331

1 290 Lekë

1 790 Lekë

-500 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok!

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Shkop per Selfie Daewoo Bluetooth 809

Shkop per selfie ne forme teleskopi.

Pershtatet per iPhone me sistem iOS 4.0 e siper dhe Android me sistem v4.0 e siper.

Mbajtese fleksibel per smartphone (60-95mm).

Bluetooth 3.0

Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.

Gjatesia varion nga 20 deri 80 cm.

I lehte per tu mbajtur dhe rreth 20 ore pune.

Menyra si funksionon:

*Shtypni butonin per 2 sekonda sa te ndizet.

*Hapni bluetooth-in ne celular dhe kerkoni emrin e bluetoothit te selfiet per tu lidhur.

*Vendosni celularin ne mbajtesen duke e pershtatur me permasen qe deshironi.

*Hapni kameren ne celularin tuaj.

*Fokusoni imazhin qe deshironi dhe shtypni butonin.

Ngjyra bojeqiell.