Shkop per Selfie Omega Bluetooth

7489

2 390 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Shkop per Selfie Omega Bluetooth

Shkop per selfie ne forme teleskopi.

I pershtatshem per aparate te vegjel (output 1/4 inch)

Pershtatet per iPhone me sistem iOS 5.0 e siper dhe Android me sistem v3.0 e siper.

Mbajtese fleksibel per smartphone.

Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.

Gjatesia varion nga 23.5 deri 97 cm.

I lehte per tu mbajtur dhe rreth 100 ore pune.

Rrotullim 360º horizontalisht dhe 180º vertikalisht.