Shkop per Selfie Wireless Monopod

7514

Shkop per Selfie Wireless Monopod

Shkop per selfie ne forme teleskopi.

I pershtatshem per aparate te vegjel.

Mbajtese fleksibel per smartphone.

Pershtatet per Android dhe iOS.

Bateria 100mAh.

Karikohet per 1 ore.

Distanca wireless deri ne 10 metra.

Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.

Gjatesia 235-1100 mm.

E disponueshme ne 4 ngjyra: e zeze, blu, pink dhe e bardhe.

Më shumë informacion

Shkop per Selfie Wireless Monopod

Shkop per selfie ne forme teleskopi.

I pershtatshem per aparate te vegjel.

Mbajtese fleksibel per smartphone.

Pershtatet per Android dhe iOS.

Bateria 100mAh.

Karikohet per 1 ore.

Distanca wireless deri ne 10 metra.

Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.

Gjatesia 235-1100 mm.

E disponueshme ne 4 ngjyra: e zeze, blu, pink dhe e bardhe.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Modifikim produkti

Pas ruajtjes së produktit tuaj të përshtatur, mos harroni të shtoni atë në shportën tuaj.rn

loader

* Fushta të detyrueshme