Skuter Balancues Elektrik 10" me Bluetooth Leopard

18435

Skuter Balancues Elektrik 10" me Bluetooth Leopard

Skuter me 2 dy rrota i cili vet-balancohet.

Kjo pajisje eshte krijuar per t'ju lehtesuar levizjen e perditshme ne pune apo shtepi dhe duhet shume pak kohe per ta mesuar.

Fillon levizjen thjesht duke ushtruar presion me kembet. Ka dy sesnosre ne forme pedaleje, te cilat kontrollohen me te dyja kembet per t'u kthyer lehtesisht, rrotullim ne vend, levizje perpara dhe frenim i bute.

Eshte i sigurt dhe lehtesisht i perdorshem. Mund te levizni dhe te rrotulloheni ne hapesira shume te vogla.

Gjithashtu mund te rrotulloheni 360 grade ne vend.

Balancim i dyfishte i teknologjise se larte, sensor graviteti dhe xhiroskop, shume e lehte per t'u perdorur thjesht duke leviizur peshen e trupit mund te levizni para, te ecni mbrapa, majtas, djathtas dhe te rrotulloheni 360 grade ne nje vend.

Punon me bateri te rikarikueshme, nuk demton ambjentin.

Rrota te gomuara te cilesise se larte.

Pedale te gomuara qe sherbejne si sensor.

Me nje karikim te plote mund te pershkruaj 12km deri 20km (ndikon pesha e perdoruesit, gjendja e rruges etj). Me shpejtesi maksimale 16km/h.

Koha qe duhet per nje karikim te plote eshte 90 minuta.

Pesha maksimale qe mund te mbaje eshte 100kg.

E pershtatshme per moshat mbi 12 vjec.

Kapaciteti 100kg
Fuqia ne Watt 250W
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Nivelet e shpejtesise 16km/h
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Skuter Balancues Elektrik 10" me Bluetooth Leopard

Skuter me 2 dy rrota i cili vet-balancohet.

Kjo pajisje eshte krijuar per t'ju lehtesuar levizjen e perditshme ne pune apo shtepi dhe duhet shume pak kohe per ta mesuar.

Fillon levizjen thjesht duke ushtruar presion me kembet. Ka dy sesnosre ne forme pedaleje, te cilat kontrollohen me te dyja kembet per t'u kthyer lehtesisht, rrotullim ne vend, levizje perpara dhe frenim i bute.

Eshte i sigurt dhe lehtesisht i perdorshem. Mund te levizni dhe te rrotulloheni ne hapesira shume te vogla.

Gjithashtu mund te rrotulloheni 360 grade ne vend.

Balancim i dyfishte i teknologjise se larte, sensor graviteti dhe xhiroskop, shume e lehte per t'u perdorur thjesht duke leviizur peshen e trupit mund te levizni para, te ecni mbrapa, majtas, djathtas dhe te rrotulloheni 360 grade ne nje vend.

Punon me bateri te rikarikueshme, nuk demton ambjentin.

Rrota te gomuara te cilesise se larte.

Pedale te gomuara qe sherbejne si sensor.

Me nje karikim te plote mund te pershkruaj 12km deri 20km (ndikon pesha e perdoruesit, gjendja e rruges etj). Me shpejtesi maksimale 16km/h.

Koha qe duhet per nje karikim te plote eshte 90 minuta.

Pesha maksimale qe mund te mbaje eshte 100kg.

E pershtatshme per moshat mbi 12 vjec.

Fleta e të dhënave

Kapaciteti 100kg
Fuqia ne Watt 250W
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Nivelet e shpejtesise 16km/h

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: