Go Kart per Femije me pedale

E pershtashme per femije 3 deri ne 5 vjec

Argëtim fantastik në natyrë. Frena e pasme jane te vendosur tek pjesa ku mbani duart 

Korniza e Go Kart eshte çelik, rrota plastike. Zinxhire i mbyllur per siguri edhe me te madhe gjate ecjes.

Pesha maksimale qe mban go kart eshte 30 kg

Gjatësia 89 cm, gjerësia 52cm, lartësia 51cm.

Kujdes: Te perdoret nen mbikqyrjen e prinderve 

Sigurohuni qe te perdorni edhe kokore gjate ecjes per siguri maksimale 

Më shumë informacion

Go Kart per Femije me pedale

E pershtashme per femije 3 deri ne 5 vjec

Argëtim fantastik në natyrë. Frena e pasme jane te vendosur tek pjesa ku mbani duart 

Korniza e Go Kart eshte çelik, rrota plastike. Zinxhire i mbyllur per siguri edhe me te madhe gjate ecjes.

Pesha maksimale qe mban go kart eshte 30 kg

Gjatësia 89 cm, gjerësia 52cm, lartësia 51cm.

Kujdes: Te perdoret nen mbikqyrjen e prinderve 

Sigurohuni qe te perdorni edhe kokore gjate ecjes per siguri maksimale 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë