Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

18665

Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre jeshile dhe rrota prej gome ngjyre te verdhe.

Dritat jeshile qe ka do tjua lehtesojne xhirot duke ndricuar rrugen dhe duke lajmeruar te tjeret qe ju pokaloni.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetik
Permasat (cm) 71 x 19 x 9 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot-Skeitbord me Drita Jeshile

Skeitbord, nje loje e preferuar nga femijet. Per te gjithe ata te cilet jane capkene dhe guximtare.

Loja eshte e markes Small Foot.

Skeitbordi ka ngjyre jeshile dhe rrota prej gome ngjyre te verdhe.

Dritat jeshile qe ka do tjua lehtesojne xhirot duke ndricuar rrugen dhe duke lajmeruar te tjeret qe ju pokaloni.

Kjo loje eshte mjaft e mire per femijet pasi i meson ata te kene kujdes me shpejteine dhe pengesat qe hasin rruges, te mesojne dhe te kultivojne aftesine e balances.

Eshte e pershtatshme per femije te moshave mbi 6 vjec.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Sintetik
Permasat (cm) 71 x 19 x 9 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë