Syze Dielli per Femra ne 5 Ngjyra

13048

Syze Dielli per Femra ne 5 Ngjyra

Syze dielli per femra me xham pasqyre.

Vijne ne 5 ngjyra: gri, gold, jeshile, blu dhe te zeza.

Më shumë informacion

Syze Dielli per Femra ne 5 Ngjyra

Syze dielli per femra me xham pasqyre.

Vijne ne 5 ngjyra: gri, gold, jeshile, blu dhe te zeza.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.
<