Baseus OTG USB Flash Drive 32GB

23583

Mini USB me kapacitet 32GB e markes Baseus 

Per paisjet Android tablet dhe telefon, me dy dalje USB dhe fishe qe suporton paisjet Android

Transferoni te dhenat nga telefoni juaj ne kompjuter apo laptop

Mund te perdoret edhe per ta karikuar telefonin ne kompjuter

Tipi i USB 2.0. Material TPE shume cilesore

Marka Basesus
Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 2.0
Kompatibel Me Android
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mini USB me kapacitet 32GB e markes Baseus 

Per paisjet Android tablet dhe telefon, me dy dalje USB dhe fishe qe suporton paisjet Android

Transferoni te dhenat nga telefoni juaj ne kompjuter apo laptop

Mund te perdoret edhe per ta karikuar telefonin ne kompjuter

Tipi i USB 2.0. Material TPE shume cilesore

Fleta e të dhënave

Marka Basesus
Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 2.0
Kompatibel Me Android

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<