Kufje Gembird + Mic Metal Stereo Jack 3.5 mm

27273

Gembird

Kufje metalike me mikrofon te markes Gembird

Ju lejojne te degjoni muzike me cilesi mjaft te mire zeri si dhe te komunikoni me te dashurit tuaj

Projektuar per te dy veshet, tela me cilësi të lartë, duke zvogëluar humbjen e transmetimit

Dizajn elegant

Gjatesia e kabullit 0.9 m. Frekuenca 50-18000 Hz

Lidhja Jack 3.5mm

Marka Gembird
Lidhja me pajisjen Lidhje me fishe Jack
Frekuenca 50-18000 Hz
Gjatesia e kabullit 0.9 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje metalike me mikrofon te markes Gembird

Ju lejojne te degjoni muzike me cilesi mjaft te mire zeri si dhe te komunikoni me te dashurit tuaj

Projektuar per te dy veshet, tela me cilësi të lartë, duke zvogëluar humbjen e transmetimit

Dizajn elegant

Gjatesia e kabullit 0.9 m. Frekuenca 50-18000 Hz

Lidhja Jack 3.5mm

Fleta e të dhënave

Marka Gembird
Lidhja me pajisjen Lidhje me fishe Jack
Frekuenca 50-18000 Hz
Gjatesia e kabullit 0.9 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

14 produkte te tjere ne te njejten kategori: