Bateri e Jashtme 5000 mAh+ Shkop Selfie + Qese Kundra Ujit

25020

Nje set i cili do tju beje ti shijoni edhe me shume pushimet

Memorizoni cdo moment te kaluar bukur

Seti permban bateri te jashtme, shkop selfi dhe qese kundra ujit

1. Bateri e jashtme

Bateri e jashtme me panel diellor me kapacitet 5000 mAh e cila karikon, pa u shqetesuar, telefonin tuaj deri ne dy here

Ka 2 porta USB per te karikuar 2 pajisje njekohesisht. Ka te perfshire fishen e karikimit

Permasat: 14.2 x 7.5 x 13.6mm

2. Shkop selfie

Gjatesia minimale 22 cm, Gjatesia maksimale 106.5 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android nepermjet fishe Jack 3.5mm

3. Qese kundra ujit

Qese plastike e tejdukshme kundra ujit

Mbyllje hermetike me disa dhoma ajri dhe lidhese per tu mbajtur ne qafe

Material rezistent. Me permasa 20 x 10 cm

Kapaciteti i Baterise 5000 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje set i cili do tju beje ti shijoni edhe me shume pushimet

Memorizoni cdo moment te kaluar bukur

Seti permban bateri te jashtme, shkop selfi dhe qese kundra ujit

1. Bateri e jashtme

Bateri e jashtme me panel diellor me kapacitet 5000 mAh e cila karikon, pa u shqetesuar, telefonin tuaj deri ne dy here

Ka 2 porta USB per te karikuar 2 pajisje njekohesisht. Ka te perfshire fishen e karikimit

Permasat: 14.2 x 7.5 x 13.6mm

2. Shkop selfie

Gjatesia minimale 22 cm, Gjatesia maksimale 106.5 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android nepermjet fishe Jack 3.5mm

3. Qese kundra ujit

Qese plastike e tejdukshme kundra ujit

Mbyllje hermetike me disa dhoma ajri dhe lidhese per tu mbajtur ne qafe

Material rezistent. Me permasa 20 x 10 cm

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 5000 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori: