Shkop per Selfie Bluetooth Esperanza

13156

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike:
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 105cm gjatesi dhe 23.5cm gjeresi

Lista e Telefonave qe lidhen me shkopin:

Telefonat

Compatibility

iPhone4/iPhone4S, iPhone5/iPhone5S/iPhone5C, iPad 2/New iPad/iPad 4/iPad Air/iPad Mini/iPad Mini Retina, iPod Touch 4th Generation or newer

Samsung Galaxy S2/S3/S4/S5
Samsung Galaxy Note/Note 2/Note 3
Samsung Galaxy Tab 2/Tab 3
Samsung Galaxy Note 8.0/10.1
Google Nexus 4/5/7
Moto g/X

No apps required
Compatible with with built-in camera apps

Sony Xperia series
HTC One series
Most of Android smartphones/ tablets

Please download the Android apps „Camera 360” from Google Play Store.

Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike:
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 105cm gjatesi dhe 23.5cm gjeresi

Lista e Telefonave qe lidhen me shkopin:

Telefonat

Compatibility

iPhone4/iPhone4S, iPhone5/iPhone5S/iPhone5C, iPad 2/New iPad/iPad 4/iPad Air/iPad Mini/iPad Mini Retina, iPod Touch 4th Generation or newer

Samsung Galaxy S2/S3/S4/S5
Samsung Galaxy Note/Note 2/Note 3
Samsung Galaxy Tab 2/Tab 3
Samsung Galaxy Note 8.0/10.1
Google Nexus 4/5/7
Moto g/X

No apps required
Compatible with with built-in camera apps

Sony Xperia series
HTC One series
Most of Android smartphones/ tablets

Please download the Android apps „Camera 360” from Google Play Store.

Fleta e të dhënave

Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

15 produkte te tjere ne te njejten kategori: