Shkop per Selfie per Smartphone/Tablet me Bluetooth ALT-2

19732

Shkop per Selfie per Smartphone/Tablet me Bluetooth model ALT-2

Mund te mbaje telefon apo tablet deri ne 4kg.Gjatesia nga 190-840 mm

Materiali alumin dhe nje pjese plastike 

Kapaciteti i baterise 45 mAh

Koha e karikimit eshte 1 ore ndersa standby 100ore

Permasa 190-840 mm
Kapaciteti (mAh) 45mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shkop per Selfie per Smartphone/Tablet me Bluetooth model ALT-2

Mund te mbaje telefon apo tablet deri ne 4kg.Gjatesia nga 190-840 mm

Materiali alumin dhe nje pjese plastike 

Kapaciteti i baterise 45 mAh

Koha e karikimit eshte 1 ore ndersa standby 100ore

Fleta e të dhënave

Permasa 190-840 mm
Kapaciteti (mAh) 45mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori: