Shkop Selfie me Fishe Jack Blue

Shkrepeni foton tuaj kudo ku ju jeni.

Gjatesia minimale 22 cm, Gjatesia maksimale 106.5 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android Lidhet nepermjet fishe Jack 3.5mm

Shkopi i selfie eshte i disponueshem ne kate ngjyra: bojeqelli, jeshile, blu dhe te bardhe.

Më shumë informacion

Shkop Selfie me Fishe Jack Blue

Shkrepeni foton tuaj kudo ku ju jeni.

Gjatesia minimale 22 cm, Gjatesia maksimale 106.5 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android Lidhet nepermjet fishe Jack 3.5mm

Shkopi i selfie eshte i disponueshem ne kate ngjyra: bojeqelli, jeshile, blu dhe te bardhe.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë