Baseus, Kufje Bluetooth A01

18462

Baseus, Kufje Bluetooth A01

Kufje me bluetooth V4.1 e markes Baseus model A01

Flisni mbi 10 ore pa e karikuar fare. Lidhet me 2 tablete ose telefone njekohesisht

Kohen standby e ka 100 ore ndersa per tu karikuar i nevojiten 2 ore

E lehte per tu perdorur qendron brenda veshit.

Material rezistent dhe cilesi mjaft e mire.

Per telefonata dhe muzike kjo kufje do tju liroje duart nga telefoni apo tableti juaj ne cdo kohe qe jeni i zen i zene.

Lidhet me telefonin tuaj deri ne 10 metra distance.

Vjen se bashku me mbajtesen per veshin, fishen per karikim dhe nje manual perdorimi

Marka Baseus
Kapaciteti i Baterise 55mAh
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Frekuenca 20-20000 Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Baseus, Kufje Bluetooth A01

Kufje me bluetooth V4.1 e markes Baseus model A01

Flisni mbi 10 ore pa e karikuar fare. Lidhet me 2 tablete ose telefone njekohesisht

Kohen standby e ka 100 ore ndersa per tu karikuar i nevojiten 2 ore

E lehte per tu perdorur qendron brenda veshit.

Material rezistent dhe cilesi mjaft e mire.

Per telefonata dhe muzike kjo kufje do tju liroje duart nga telefoni apo tableti juaj ne cdo kohe qe jeni i zen i zene.

Lidhet me telefonin tuaj deri ne 10 metra distance.

Vjen se bashku me mbajtesen per veshin, fishen per karikim dhe nje manual perdorimi

Fleta e të dhënave

Marka Baseus
Kapaciteti i Baterise 55mAh
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Frekuenca 20-20000 Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: