Bateri e jashtme me kapacitet 12000 mAh.

E pershtatshme me te gjitha llojet e smartphone-ve.

Me nje fishe USB per karikim dhe per te karikuar telefonin

Me dy dalje USB dhe nje per fihen qe vjen se bahsku me kutine

Dizenjo me ngjyre te bardhe dhe nje pjese drejtekendehe jeshile

Karikohet per 6 ore dhe karikon per 4 ore

Mbani pajijet tuaja kudo te karikuara dhe perdorini si te deshironi

Praktike dhe e lehte per tu transportuar

Kapaciteti i Baterise 1200mAh
Porta USB 2 Porta usb
Kapaciteti (mAh) 12000 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme me kapacitet 12000 mAh.

E pershtatshme me te gjitha llojet e smartphone-ve.

Me nje fishe USB per karikim dhe per te karikuar telefonin

Me dy dalje USB dhe nje per fihen qe vjen se bahsku me kutine

Dizenjo me ngjyre te bardhe dhe nje pjese drejtekendehe jeshile

Karikohet per 6 ore dhe karikon per 4 ore

Mbani pajijet tuaja kudo te karikuara dhe perdorini si te deshironi

Praktike dhe e lehte per tu transportuar

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 1200mAh
Porta USB 2 Porta usb
Kapaciteti (mAh) 12000 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë