Bateri e Jashtme 3000mAh

Karikon nje telefon 1.2 here te plota (nje telefon mesatar e ka baterine 2000mAh)

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Jetagjatesia: 1000 cikle karikim

Input/ Output 5V/1.0A

Më shumë informacion

Bateri e Jashtme 3000mAh

Karikon nje telefon 1.2 here te plota (nje telefon mesatar e ka baterine 2000mAh)

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Jetagjatesia: 1000 cikle karikim

Input/ Output 5V/1.0A

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: