Bateri e Jashtme 7200mAh Platinet Leather

16388

Bateri e Jashtme Platinet me kapacitet 7200mAh per te karikuar Telefona, Tableta, MP3/MP4 ose pajisje te tjera 5V
Karikon nje Telefon me bateri normale 3 here te plota (Bateria normale 2000mAh)
E vogel, praktike, e veshur me plastike qe ngjan si lekure.
Me 1 porte dalese USB 5V/2.2A
Bateria karikohet nepermjet fishes Micro USB
Permasat: 14 x 4.8 x 2.4 cm
Pesha: 238 gram

Marka Platinet
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 7200 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e Jashtme Platinet me kapacitet 7200mAh per te karikuar Telefona, Tableta, MP3/MP4 ose pajisje te tjera 5V
Karikon nje Telefon me bateri normale 3 here te plota (Bateria normale 2000mAh)
E vogel, praktike, e veshur me plastike qe ngjan si lekure.
Me 1 porte dalese USB 5V/2.2A
Bateria karikohet nepermjet fishes Micro USB
Permasat: 14 x 4.8 x 2.4 cm
Pesha: 238 gram

Fleta e të dhënave

Marka Platinet
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 7200 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: