Bateri e jashtme Acme 1700 mAh

2884

Bateri e jashtme Acme 1700 mAh

Karikoni telefonin, MP3 apo tabletin tuaj ne cdo moment.

Bateri e jashtme Maxell e cila karikon deri ne 80 %

Kapaciteti 1700 mAh.

1 porte USB.

Shume praktike ne perdorim pa instalime te bezdisshme.

Permasa te vogla te cilat ju mundesojne ta transportoni kudo.

Input: 5V

Output: 5V

Lloji i baterise: Li-Po.

Lidhet me fishe Micro USB 120 cm.

4 Drita LED treguese per gjendjen e baterise. 

Ngjyre e bardhe.

 

Më shumë informacion

Bateri e jashtme Acme 1700 mAh

Karikoni telefonin, MP3 apo tabletin tuaj ne cdo moment.

Bateri e jashtme Maxell e cila karikon deri ne 80 %

Kapaciteti 1700 mAh.

1 porte USB.

Shume praktike ne perdorim pa instalime te bezdisshme.

Permasa te vogla te cilat ju mundesojne ta transportoni kudo.

Input: 5V

Output: 5V

Lloji i baterise: Li-Po.

Lidhet me fishe Micro USB 120 cm.

4 Drita LED treguese per gjendjen e baterise. 

Ngjyre e bardhe.

 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë