Bateri e jashtme Apacer 4400 mAh B110

2733

Bateri e jashtme Apacer 4400 mAh B110

Karikoni telefonin, MP3, GPS apo tabletin tuaj ne cdo moment.

Kapaciteti 4400 mAh.

Bateria e jashtme Apacer e cila e karikon baterine e celularit 100% deri ne 2 here.

Permasa te vogla 30 x 60 x 66 mm dhe mund te mbahet kudo me vete.

Ka veshje alumini rezistente qe e mbron nga goditjet.

Ka 2 porta USB tek e cila mund te vendosni dy pajisje njeheresh.

Porta 1A e pershtatshme per karikimin e cdo tipi celulari.

Porta 1.5A e pershtatshme per karikimin e tabletave te cdo tipi.

Drita LED qe tregojne gjendjen e baterise.

Ngjyra e bardhe.

 

Më shumë informacion

Bateri e jashtme Apacer 4400 mAh B110

Karikoni telefonin, MP3, GPS apo tabletin tuaj ne cdo moment.

Kapaciteti 4400 mAh.

Bateria e jashtme Apacer e cila e karikon baterine e celularit 100% deri ne 2 here.

Permasa te vogla 30 x 60 x 66 mm dhe mund te mbahet kudo me vete.

Ka veshje alumini rezistente qe e mbron nga goditjet.

Ka 2 porta USB tek e cila mund te vendosni dy pajisje njeheresh.

Porta 1A e pershtatshme per karikimin e cdo tipi celulari.

Porta 1.5A e pershtatshme per karikimin e tabletave te cdo tipi.

Drita LED qe tregojne gjendjen e baterise.

Ngjyra e bardhe.

 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë