Bateri e Jashtme Duracell 1150mAh

16329

Bateri e Jashtme Duracell 1150mAh

Kapaciteti 1150mAh
Deri ne 3 ore me shume bisede telefonike (varet nga modeli i telefonit)
Me 1 porte USB per te karikuar cdo lloj Telefoni
Vet bateria karikohet nepermjet fishes Micro USB
Permasat: 4.9 x 9.5 x 1.8 cm
Pesha: 82 g

Cilesi e Garantuar DURACELL

Marka Duracell
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 1150 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e Jashtme Duracell 1150mAh

Kapaciteti 1150mAh
Deri ne 3 ore me shume bisede telefonike (varet nga modeli i telefonit)
Me 1 porte USB per te karikuar cdo lloj Telefoni
Vet bateria karikohet nepermjet fishes Micro USB
Permasat: 4.9 x 9.5 x 1.8 cm
Pesha: 82 g

Cilesi e Garantuar DURACELL

Fleta e të dhënave

Marka Duracell
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 1150 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: