Bateri e jashtme PLATINET 8000mAh Black/Red

7818

Bateri e jashtme PLATINET 8000mAh Black/Red

Shum praktik per tu transportuar, mund te mbahet dhe ne xhep apo te vendoset ne makine.

Bateri e levizshme për karikimin e pajisjeve elektronike të tilla si iPhone, iPad, iPod, smartphone, telefonat celularë,  MP3 / MP4, GPS dhe pajisje të tjera 5 V.

Bateria eshte e rikarikueshme me një kapacitet deri në 80000Ah edhe ju jep mundesine te karikoni paisjet tuaja disa here.

Pajisja ka dy porta USB me itensitet 1A dhe 2.1A.

Mund te karikohet me energji nëpërmjet një porte USB (p.sh. PC) dhe rrjetit 240V.

Input: 5V, 1000mAh. 

USB output: 5V, 1000mA. 

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti (mAh) 8000 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme PLATINET 8000mAh Black/Red

Shum praktik per tu transportuar, mund te mbahet dhe ne xhep apo te vendoset ne makine.

Bateri e levizshme për karikimin e pajisjeve elektronike të tilla si iPhone, iPad, iPod, smartphone, telefonat celularë,  MP3 / MP4, GPS dhe pajisje të tjera 5 V.

Bateria eshte e rikarikueshme me një kapacitet deri në 80000Ah edhe ju jep mundesine te karikoni paisjet tuaja disa here.

Pajisja ka dy porta USB me itensitet 1A dhe 2.1A.

Mund te karikohet me energji nëpërmjet një porte USB (p.sh. PC) dhe rrjetit 240V.

Input: 5V, 1000mAh. 

USB output: 5V, 1000mA. 

Fleta e të dhënave

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti (mAh) 8000 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: