Bateri e Jashtme Power Tree 4000mAh

16195

Bateri e Jashtme e markes Power Tree

Mbani gjithmone me vete nje bateri te jashtme ne menyre qe mos mbeteni asnjeher pa bateri ne telefon.

Kapaciteti 4000mAh (karikon 1 telefon me bateri normale (2000mAh) te pakten 1 here te plote)

Me 1 porte USB per te karikuar cdo lloj telefoni.

4 drita LED te cilat tregojne nivlein e ngelur te baterise.

Marka PowerTree
Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e Jashtme e markes Power Tree

Mbani gjithmone me vete nje bateri te jashtme ne menyre qe mos mbeteni asnjeher pa bateri ne telefon.

Kapaciteti 4000mAh (karikon 1 telefon me bateri normale (2000mAh) te pakten 1 here te plote)

Me 1 porte USB per te karikuar cdo lloj telefoni.

4 drita LED te cilat tregojne nivlein e ngelur te baterise.

Fleta e të dhënave

Marka PowerTree
Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë