Bateri e Jashtme Proda 10000 mAh

16742

Powerbank PRODA 10000 mAh

Proda sjell baterine e jashtme me kapacitet 10000 mAh

Me ekran LED ku ju mund te shikoni sa eshte bateria dhe kur eshte ne limit qe duhet te rikarikohet.

Marka PRODA
Porta USB 2 Porta usb
Ekran LED Ekran LED
Kapaciteti (mAh) 10000 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Powerbank PRODA 10000 mAh

Proda sjell baterine e jashtme me kapacitet 10000 mAh

Me ekran LED ku ju mund te shikoni sa eshte bateria dhe kur eshte ne limit qe duhet te rikarikohet.

Fleta e të dhënave

Marka PRODA
Porta USB 2 Porta usb
Ekran LED Ekran LED
Kapaciteti (mAh) 10000 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë